Realisatie van 24 modulaire woningen in Borne

In opdracht van Welbions realiseeren wij dit jaar 24 modulaire woningen aan de Tichelkampweg in Borne. Het gaat hier om 18 Thimo365 woningen en 6 Thimo265 woningen. De woningen worden volledig in de fabriek gemaakt en komen als complete modules aan op de locatie.

Paul Scholten (l), Chris de Groot (m) en Eric Markvoort (r) hebben hun handtekening onder de overeenkomst gezet. Dit voorjaar worden de woningen in de fabriek in Estland geproduceerd waardoor ze nog voor de zomervakantie geplaatst kunnen worden. Na de zomervakantie starten we met de afmontage waarna de woningen dit najaar bewoond kunnen worden.

De Thimo365 aan de Tichelkampweg

Er wordt een drie-laags complex van in totaal 24 woningen gerealiseerd. De woningen op de begane grond hebben een voordeur aan de kant van de moestuinen. De woningen op de verdiepingen zijn bereikbaar via trappenhuizen aan de zijkanten en hebben de ingang aan de achterzijde. De woningen zijn geschikt voor kleine huishoudens en hebben 1 of 2 slaapkamers.

Verhuur door Welbions

De woningen worden verhuurd door Welbions. De woningen worden gebouwd voor een brede doelgroep. Denk hierbij aan starters, jonge stellen, statushouders of mensen die in een echtscheiding zitten en op de korte termijn een woning nodig hebben.