Hieronder treft u een overzicht van de veel gestelde vragen:

Hoeveel woningen kunnen jullie leveren?
Voor 2023 ligt de productiecapaciteit op ca. 300 woningen, voor volgend jaar kunnen wij dit opschalen naar 500 woningen.
Hoe snel kunnen jullie leveren?
In de meeste gevallen is het mogelijk om na ondertekening van het contract de woningen binnen 16 weken op te leveren.
Is de Thimo365 verplaatsbaar?
Ja, de Thimo365 is te verplaatsen. Binnen twee weken tijd is het mogelijk om de woning te verplaatsen en op een andere locatie in gebruik te nemen.
Zijn er nog mogelijkheden met betrekking tot de indeling van de woning?
De plattegrond van de woning is niet te wijzigen. Wel beschikken wij over een zorg variant. Daarnaast wordt momenteel gewerkt aan een grotere woning die minimaal drie slaapkamers omvat.
Kunnen wij nog dingen veranderen aan de woning?
In de basis is het niet mogelijk om de woning te wijzigen. Wel is het mogelijk om de gevels anders uit te voeren, denk hierbij aan hout, steen of ander plaatmateriaal. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringsmogelijkheden met betrekking tot de kap.

Product specificaties

Contact gegevens

Het woningtekort is opgelopen tot meer dan 100.000. Betaalbaar wonen voor 1-2 persoons huishoudens wordt steeds meer een utopie, wij maken dit mogelijk door op een industriële wijze te gaan produceren. Thimo365 is een slim doordacht, one size fits all woning. Industrieel designed, geëngineerd en geproduceerd met dezelfde principes uit de auto industrie. Een woning met 2 slaapkamers voor een vaste lage prijs met maximaal wooncomfort uit 55m². Verkrijbaar in een basis en BENG variant.

    openingstijden

    Ma – Vr : 09:00 – 17:00

    Weekend en feestdagen gesloten

    Thimo365

    Thimo365® is de woonoplossing voor 1-2 persoonshuishoudens.